torstai 14. marraskuuta 2013

Bluetooth - kypärä (moottoripyörät)

Bluetooth kypärät moottoripyöräilyyn

Nykyään löytyy moottoripyöräkypäriin erilaisia lisävarusteita vaikka kuinka paljon. Moottoripyöräkypärät kehittyvät ja niiden turvallisuus on parantunut huomattavasti. Bluetooth on avoin standardi laitteiden langattomaan kommunikointiin lähietäisyydellä. Sen avulla voi tehdä erilaisia sovelluksia eri laittein välillä.

Bluetooth ominaisuuden voi hankkia sitä tukevaan kypärään jälkikäteen tai oston yhteydessä. Joihinki kypärämerkkeihin ja malleihin bluetooth tulee kaupanpäällisenä.

Kypäräpuhelin Schuberth C3 SRC Bluetooth  

SRC-System on viestintäjärjestelmä integroituna akustiseen Schuberth C3 kaulukseen. Osan voi tilata erikiseen tähän kypärämalliin. C3 kypärään vaihdetaan vain kaulusosa ja asetetaan kuulokkeet paikalleen. Asennuksen jälkeen kypärä on muuttunut multimediatoiminnoilla varustetuksi kypäräksi.


Schuberth SRC-System on uusi, helposti asennettava intercom-järjestelmä Schuberth-kypäriin. Laitteen kantomatka on hyvissä olosuhteissa jopa 300 metriä. Laite sallii intercom-käytön kolmen käyttäjän välillä. Laitteeseen voidaan liittää matkapuhelin ja navigaattori ja lisäksi siinä on sisäänrakennettu RDS-radio sekä usb-portti mp3-soitinta varten. Laite ymmärtää VOX-standardin mukaisia puhekomentoja.

Laitteen asentaminen on helppoa: kypärän nykyinen akustinen "kaulus" irroitetaan ja uusi kaiken tekniikan sisältävä kaulus työnnetään paikalleen. Koska mitään ei tarvitse kiinnittää kypärän ulkopuolelle, ei laite lisää ilmanvastusta eikä aiheuta häiritsevää melua suuremmissa nopeuksissa. Laite säätää äänenvoimakkuuden automaattisesti vallitsevan melutason mukaiseksi, ja suodattaa häiritseviä taajuuksia. 

Hinta 269e / https://mprenkaat-store.com 
MPrenkaat-store myy myös moottoripyörän renkaita.  

Lisätietoja Schuberth C3 moottoripyörä kypärästä: http://www.schuberth.com



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti